ЦОУД – I група

За да зарадват приятелите и близките си по повод празникът на Баба Марта, учениците от I група ЦОУД изработиха различни модели мартеници и табло с образът на Баба Марта, с което украсихме дъската пред класната стая.

На 22 април с учениците от I група ЦОУД отбелязахме Денят на Земята. Научихме, че не само в този ден, но и в нашето ежедневие през останалата част от годината, можем да полагаме грижи за околната среда, защото Земята е наш дом!

Спортни постижения на учениците от 1 А клас – Златна купа за “Красива и честна игра” в турнирите по футбол, връчена от г-н Методи Велев.

24 май е Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност! В I група ЦОУД отбелязахме този важен празник с изработване на табло, цветя и красиви рисунки. Празникът на буквите също бе посветен на 24 май. Украсата за класната стая и короните са направени от учениците от 1 А клас с много старание…

В очакване на най-светлия християнски празник – Великден, учениците от 1 А клас направиха различни видове картички и декорираха великденски яйца от картон, с които украсихме дъската и класната стая.

В I група ЦОУД цари пролетно настроение…Учениците посрещнаха пролетта, като изработиха страхотна украса – красива Пролет, щъркелчета от пластмасови лъжички, цветя от сламки и 3-D пеперуди, които оживиха дъската пред класната стая…Отбелязахме и пролетните празници – Лазаровден и Цветница с любима песен – Лаленце се люлее. Момичетата си изработиха венци и се накичиха като истински лазарки, а момчетата направиха лалета, които да им подарят, послучай празниците.