Галерия – класове

На 13.05.2022 г. учениците от 6.А клас към СУ „Иван Вазов“, с класен ръководител г-жа В. Иванова,  гостуваха на Регионална библиотека „Димитър Талев“ – Благоевград.

Учениците се запознаха с книжния фонд на библиотеката, начина на подредба, обслужване на читатели, техните права и задължения. Библиотекарят запозна децата и с „Библиотечната професия между традицията и новите технологии“.

По-голяма част от учениците са стари читатели, но получихме и нови попълнения.

???? ????„Ваканция! А в двора на СУ “Иван Вазов”, Благоевград – шум и смях! Къде ли отиват учениците от 3. А клас? Предстои им забавен слънчев ден в Седмицата на гората, поход по екопътеката “Кръстът”, вълнуваща среща със служители от Регионална дирекция по горите, ден, изпълнен с щури игри, катерене, запознанства, наблюдения и експерименти. Инж. Михаела Николова, д-р инж. Георги Гогушев, инж. Петко Ангелов, инж. Даниела Белемезова с всеотдайния си труд показаха на третокласници, че могат да са истински лесовъди за един ден!Те оставиха дълбока следа в детските сърца: да пазят природата – нашият дом. Направиха така, че времето мина неусетно, без умора и с много знания за гората, нейните обитатели, за труда на лесничея, дървосекачите, за нашия дълг към природата! А Михаела и Дани знаят безброй забавни игри! Учениците от 3.А клас при СУ “Иван Вазов”, Благоевград, с учители Н. Малинова, Т. Арабаджийска „, участници в инициативата “Лесовъд за един ден” в седмицата на гората.
Щастливи и доволни от наградите са учениците, които участваха в поредното състезание по английски език. Злато, сребро и бронз, грамоти за ученолюбивите деца!

В седмицата на бащата (08.11– 14.11.2021г.), на учениците от VII група за ЦОУД от 3.А клас гостува г-н Узунов, баща на Йоана Узунова. Той запозна учениците с професията на готвача и им даде идея как да украсят сладки за своите родители. Беше незабравима емоция, а децата го поканиха да им гостува отново.