В света на изкуствата

Учениците от клуб „В света на изкуството“, с р-тел. Н. Даргутева,  изработиха текстилни кукли, с които разиграха забавен куклен театър.

Апостоле, от теб се учим всички!
Апостоле, ти пример си за нас!
В седмицата, посветена на 150 години от гибелта на Васил Левски, учениците от клуб „В света на изкуството“, с ръководител Невсе Даргутева, научиха стихотворения, изготвиха табла, пяха песни и рисуваха портрети в чест на Апостола на Свободата.
Поклон, Апостоле, пред подвига ти чист и свят! 🇧🇬

 

 

 

 

 

Зимни апликации изработени от сръчните ръчички на учениците от Клуб „В света на изкуствата“.

Кукерски маски, изработени в Клуб „В света на изкуството“ – Да уплашим злото, да прогоним злите сили!

Първите стъпки в приложното и изящното изкуство на учениците в клуб „В света на изкуството“ преминаха вълнуващо и интересно.
Учениците от клуба създадоха своята „бижута“. Творението на бижута не само потапя учениците в изкуството, но и ги прави различни, отличаващи се със собствен стил и визия.

Творческата дейност в клуб „В света на изкуството“ премина под надслов „Аз обичам моето семейство“ 🥰💌👨‍👩‍👧‍👦❤
По повод 21 ноември – Ден на християнското семейство, учениците изработиха картички с членовете на семейството си, които прибрахме в портфолиата.

Нека във всеки дом има мир, щастие, здраве и любов!

 

 

 

 

„В света на изкуството“

Учениците включващи в клуба по занимания по интереси „В света на изкуството“, с ръководител г-жа Невсе Даргутева, се запознаха с нова и интересна техника – „пластилинография“.
Това е нова и нетрадиционна техника за рисуване с пластилин върху картон. По време на работата учениците се забавляват и показват своята креативност.

Пластилинография